fredag 25 januari 2008

Film : Ultraviolet (2006).

Ingen action film är bättre än sin våldsammaste stund.Så då gissar jag på att Ultraviolet lever upp till detta när ammunitionen användes i kopiösa mängder när Milla Jovovich/Violet som är drabbad av ett virus framställt i vapensyfte och som delvis blivit en ny framavlad vampyr ras,(Hemophages) av en mer än lovligt paranoid Nick Chinlund/Daxus som i sin tur styr världen med hjälp av sin militäriska polis styrka.

I jakt på ett botemedel av de som är drabbade av detta virus stöter Violet på botemedlet i form av människan Cameron Bright/Six under en transport från Daxus huvudkvarter där Violet kamouflerar sig till det ordinarie transportbudet.
Daxus låter ju inte detta passera ostraffat och jakten är därmed ett faktum där inte ens Daxus räknat med Violets genetiska förändringar genom viruset hon blivit infekterad med som gör Daxus poliskår lätt handikappad om man så säger.

Man skulle väl kunna säga som så att man ska förmodligen inte mixtra med grejer som man i sin tur inte har kontroll över.
Något Daxus tydligen upptäckte en aning för sent med andra ord.Några riktigt coola scener i Ultraviolet var där Violet t ex kör motorcykel med hjälp av konstgjord gravitation längs med husväggarna tätt jagad av Daxus tungt beväpnade polis helikopter.

Ultraviolet Torrent

Ultraviolet Text Fil

Ultraviolet YouTube Trailer bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us


Ultraviolet IMDB

Ultraviolet Wikipedia

Ultraviolet Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar