lördag 8 mars 2008

Film : Before The Devil Knows You`re Dead (2007).

Brödrarna Philip Seymour Hoffman/Andy Hanson och Ethan Hawke/Hank Hanson är båda nära ruinens brant och har tänkt lösa detta genom ett rån mot sina föräldrars juvelerare affär.Allt som kan gå galet i samband med detta rån går också galet i denna historia där Hank mot sin broders order blandar in en tredje part som skjuter ihjäl deras mor i samband med detta rån där vidare utpressning från denna rånares familj sedan äger rum.

Som om inte allt detta nu vore nog så har fadern,Albert Finney/Charles Hanson börjat förstå vilka som låg bakom detta rån och är nu ute efter ren hämnd på sina två söner.En riktig soppa med andra ord där en del i denna historia fick vad de väl förtjänade innan sluttexterna rullade upp.

Before The Devil Knows You`re Dead Torrent

Before The Devil Knows You`re Dead Torrent

Before The Devil Knows You`re Dead YouTube Trailer bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us


Before The Devil Knows You`re Dead IMDB

Before The Devil Knows You`re Dead Wikipedia

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Internationella Kvinnodagen.

Internationella kvinnodagen idag Lördagen den 8/3 - 2008 och eftersom jag som (Man) kanske inte alltid är den bästa att förstå dessa ämnen så köpte jag något liknande den IOR som du kan se på bilden nedan till min kvinna.Kan ju vara skönt att bli utbytt som åsna emellanåt ha ha ...

Image Hosted by ImageShack.us


Läs även andra bloggares åsikter om

Film : Mockingbird Don’t Sing (2001).

Enormt bra film med verklighetsbakgrund som utspelade sig 1970 i USA om den lilla flickan Tarra Steele/Katie som fick tillbringa hela sin barndom fastkedjad i en stol i ett litet mörkt rum av en sadistisk far,Jack Betts/Wes Standon som senare tog livet av sig när hela händelsen blev känd via media.När Katie så var 13 år gammal flyr modern Kim Darby/Louise Standon och får snabbt hjälp av de sociala myndigheterna som tyvärr många gånger utnyttjade situationen för ett kliv framåt i karriären.

Som tur var för Katie så träffade hon på social arbetaren Melissa Errico/Sandra Tannen som insåg hur illa denna lilla flickas liv varit och gjorde därefter allt för att Katies fortsatta uppväxt skulle bli någorlunda normal.Katie var en unik flicka i negativ bemärkelse som varken kunde tala,äta ordentligt eller göra något överhuvudtaget som andra barn i hennes egen ålder kunde pga sin långa isolerade barndom fastkedjad i detta lilla rum.Mycket bra film som sagt som tål att ses över hur elak mänskligheten ibland kan bli mot sina egna.

Något som var intressant i en Internet sökning om denna flicka vid namn Katie var många Amerikaner som fortfarande diskuterade denna tragedi på olika forum vilket till min fasa ibland får mig att inse att där förmodligen finns fler flickor som lilla Katie som kanske aldrig någonsin blir hittade.Arma människa i denna värld som du bär dig åt ibland.

Mockingbird Don’t Sing

Mockingbird Don’t Sing

Mockingbird Don’t Sing YouTube Scen med (musik) som inte finns med i filmen bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us

Mockingbird Don’t Sing original Trailer

Mockingbird Don’t Sing IMDB

Mockingbird Don’t Sing Wikipedia

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

fredag 7 mars 2008

Film : Flood (2007).

Tv films producerad action/drama om en tidvattensvåg som tillsammans med en ovanligt stor storm i det närmaste dränker hela London med hundratusentals döda i översvämningen som följer i denna vågs väg.Till en början innan man fått klart för sig att London kommer att bli översvämmat så har man en allt för stor tro till sina hydrauliskt manövrerbara vågstoppare som visar sig vara en lätt match för denna gigantiska våg att forcera.

Bra och trovärdig handling med tanke på hur klimatet i världen förändras där en del kända skådespelare som bla Robert Carlyle/Rob Morrison och Joanne Whalley/Patricia Nash gör sitt bästa i denna film för att reda ut en redan desperat situation för alla Londonbor till det bästa möjliga.

Flood Torrent

Flood Torrent

Flood Torrent

Flood YouTube Trailer bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us


Flood IMDB

Flood Wikipedia

Flood Hemsida

The Coffe House post angående filmen Flood

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Film : Enchanted (2007).

Himla rolig och modern version av den lilla söta prinsessan från sagovärlden som drömmer om främmande prinsar som kommer för att fria i sin tur till denna prisessa.
Enchanted börjar som en animerad film där prinsessan Amy Adams/Giselle i detta sagorike tillbringar sina dagar sjungandes med alla skogens djur i väntan på denna prins.

Men som vanligt så har denna historia också en elak häxa,Susan Sarandon/Drottning Narrisa som en dag puttar ner Giselle i en brun som för henne till vår egen mänskliga värld där Giselle dyker upp ur ett brunshåll mitt i NewYork med sin stora prinsess klänning.Äventyret tar här sin riktiga början när Giselle försöker hitta hem till sin animerade värld igen med hjälp av (riktiga) människor i vår värld och en sagoprins från detta animerade Kungarike som också kastat sig ner i denna brunn för att undsätta Giselle med allt det kaos som nu detta medför.

Enormt rolig film med glimten i ögat som när Giselle t ex ska städa upp en lägenhet som hon övernattat i och sjungande tillkallar stadens alla djur för att skrubba denna lägenhet ren där bla toaletten får sig en genomgång med lägenhetsägarens tandborste.
För att inte förglömma dessa ögonblick när den lilla ekorren ska förklara vad han sett med hjälp av pantomin teater och hela tiden blir missförstådd.Jag skrattade många gånger helt spontant under filmen så bara det är ju bra nog för mig.

Enchanted Torrent

Enchanted Torrent

Enchanted Torrent

Enchanted YouTube Trailer bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us


Enchanted IMDB

Enchanted Wikipedia

Enchanted Hemsida

Enchanted Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

The Worlds Fastest Indian (2005).

(Uppdaterad 6/5 - 2013).

Ett mästerverk och inget annat om den legendariske motorcykel föraren Bert Munro från Nya Zeeland som i filmen The Worlds Fastest Indian gestaltas av en bra skådespelare som Anthony Hopkins.
I filmen har Burt Munro hunnit bli 67 år gammal men envisas fortfarande med att försöka slå sina egna hastighetsrekord på sin gamla Indian motorcykel så ofta han får chansen.
(Burt Munros Indian version).

Nu räcker dessa banor inte riktigt till på Nya Zeeland för Burt Munro så slutligen säljer han ut det lilla han har och försöker få ett banklån för att med bil och släp ta sin Indian motorcykel till den världsberömda Bonneville banan i USA där Burt Munro också slog en del nya rekord på sin mc.Många var de förvånade minerna längs hans väg till denna race bana i USA med humoristiska och tänkvärda inslag om livet där ett av de roligare ögonblicken i filmen är när Burt testar sin mc på allmän väg i USA och samtidigt möter en polis bil.Bra och välspelad film som tar med dig på en resa med verklighetsbakgrund till en av de större mc legenderna i vår tid, Burt Munro.

The Worlds Fastest Indian - Torrentz
 
The Worlds Fastest Indian - Trailer.


The Worlds Fastest Indian - Pelles Reality Trailer.



The Worlds Fastest Indian IMDB

The Worlds Fastest Indian Wikipedia

Om Filmen / Tv Serien eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents___Torrent Downloads

torsdag 6 mars 2008

Film : My Super Ex-Girlfriend (2006).

Att skaffa sig en tjej med dolda talanger som superkrafter där denna tjej i sin tur lätt kan kröka en hel buss runt en stolpe i ren ilska och att göra slut med en sådan tjej är inte att rekommendera efter att ha sett My Super Ex-Girlfriend.Uma Thurman/Jenny Johnson ,(visst är hon sööööt) har dessa super krafter och träffar en dag på Luke Wilson/Matt Saunders där kärlek genast uppstår.

Efter ett tag så bestämmer sig däremot Matt för att göra slut med Jenny.Något han lätt skulle få ångra då en ilsken kvinna med superkrafter inte är något man skojar med mer än en gång och knappt det då denna Jenny krossade allt i sin väg som ren hämnd.
Nu löste det sig ju på slutet som sagt men däremellan så fick Matt både sin bil och bostad fullständigt krossade mm.Himla kul film med ursöta Uma Thurman.

My Super Ex-Girlfriend Torrent

My Super Ex-Girlfriend Torrent

My Super Ex-Girlfriend YouTube Trailer bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us


My Super Ex-Girlfriend IMDB

My Super Ex-Girlfriend Wikipedia

My Super Ex-Girlfriend Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

The Most Beautiful Girls In The World.

The 100 Most Beautiful Girls In The World - RapidShare link behind the picture.Enjoy.

Image Hosted by ImageShack.us


The 100 Most Beautiful Girls In The World RapidShare link

The 100 Most Beautiful Girls In The World DepositFiles link

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

onsdag 5 mars 2008

Cool ART 3D Babes.

These graphic 3D Babes was really awesome in there great quality.Enjoy.

45 Cool ART 3D Babes Pictures - RapidShare link behind the picture.
Image Hosted by ImageShack.us


45 Cool ART 3D Babes RapidShare link

45 Cool ART 3D Babes DepositeFiles link

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Film : Damnation Alley (1977).

Långt borta från nutida tekniska mästerverk som War of the Worlds och I Am Legend så var en relativt tidig och en av de första Apokalyptiska filmerna jag satte mig in i Damnation Alley från 1977 även om den redan på denna tiden förmodligen var klassad som B-film med då kända skådisar som Jan-Michael Vincent/Tanner från Airwolf och George Peppard/Major Eugene Denton,känd från
The A Team.I Damnation Alley har världen slutligen lyckats ta kål på sig själv genom det ultimata kärnvapenkriget och de överlevande som finns kvar ser en värld i spillror nersmittad av radioaktiv strålning och stora atmosfäriska stormar som sveper Jorden runt.

I denna röra till värld hittar då de överlevande i filmen som utgörs av bla Tanner och Denton ett specialbyggd bepansrat fordon som i det närmaste kan klättra uppför bergsväggarna.I detta specialfordon upptäcker de nu den värld i som fortfarande finns kvar i jakten på en del som kanske inte är så hårt drabbad och där slutligen den kvarvarande mänskligheten kan bygga upp sin tillvaro igen.Gillar fortfarande denna film även om tidens gång hunnit ifatt den ett antal gånger.Men sådant får man ta i en aldrig så ostoppbar filmvärld där gårdagens ibland jag måste se filmer lätt hamnar i en mörk filmavdelning efter ett antal år.

Damnation Alley Torrent

Damnation Alley Torrent

Damnation Alley YouTube Scen bakom bilden med inlagd html script (&fmt=18).
Image Hosted by ImageShack.us


Damnation Alley IMDB

Damnation Alley Wikipedia

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

tisdag 4 mars 2008

Film : Sukiyaki Western Django (2008).

Japansk western när den är som våldsammast och förmodligen bäst,finns det.Det verkar så åtminstone efter Sukiyaki Western Django.Om man tar 3:10 to Yuma och skruvar upp farten några steg i denna och så lägger man till lite Kill Bill effekt över det hela,skakar om alltihopa och vänder upp och ner på hela konceptet så får man precis som i Sukiyaki Western Django ett gäng av kringströvande laglösa där man även hittar en ensam revolverhjälte samtidigt som man blandar samuraj svärden med ett välriktat revolver skott med akut bifogad blyförgiftning i första bästa bad guy.

För denna Japanska rulle på western konceptet är väl förmodligen det roligaste och våldsammaste med glimten i ögat som man kan komma en Japansk western med en mängd färgstarka scener där även Quentin Tarrantino själv medverkar i rollen som Ringo.Sedan så kan man ju tycka att det är lite pinsamt att dessa skådespelare inte kunde tala Japanska utan att man istället valt att övergå till Engelska språket.Små misstag kanske som åtminstone jag kan svälja i hela denna annorlunda Japanska spagetti western vid namn Sukiyaki Western Django.Reload,its time to die.

Sukiyaki Western Django Torrent med Engelskt tal och utan Japansk textremsa

Sukiyaki Western Django YouYube Trailer bakom bilden med inlagd html script (&fmt=18).
Image Hosted by ImageShack.us


Sukiyaki Western Django IMDB

Sukiyaki Western Django Wikipedia

Sukiyaki Western Django Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

måndag 3 mars 2008

Film : Primeval (2007).

(Uppdaterad 4/6 - 2008)

En av de största massmördarna i Afrikas historia var inte en människa utan en enormt stor best till krokodil vid namn Gustave som åt upp precis all som denna krokodil kom åt,människa eller ej.Med en intelligens utöver det normala så tycktes det ibland som om dessa människor som slutligen gav sig iväg för att fånga Gustave allt som oftast blev överlistade av sitt byte som lugnt och metodiskt väntade ut sina offer.

Att sedan denna historia också har en riktig verklighetsbakgrund gör ju inte saken sämre precis där vi ibland blir nerflyttade på rangskalan över vem som ska äta vem.Bra story som ibland kan bli väldigt våldsam beroende på alla dessa människor som blev bortsläpade i bushen och slutligen uppätna levande av Afrikas flitigaste mördare där både myndigheter och civila varken visste ut eller in hur de skulle få ett slut på detta dödande.Tyvärr har filmen ett egendomligt lågt IMDb betyg för närvarande på 3.9 vilket ju är helt felaktigt när filmen är långt mycket bättre än så.Man börjar ju så smått att undra om det är ett dagis som betygsätter filmerna.

Primeval - Torrent

Primeval - Torrent

Primeval - Torrent

Primeval Terrorfeed.com Trailer bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us

Primeval - IMDB

Primeval - Wikipedia

Primeval - Hemsida

Discshop.se

Megastore.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

söndag 2 mars 2008

Film : Open Water 2003 vs Open Water 2 Adrift 2006.

(Uppdaterad 15/11 - 2010).

I Open Water version 1 tar sig fritidsdykarna Blanchard Ryan/Susan och Daniel Travis/Daniel på en utlandssemester en hyrbåt som transporterar ut olika dykare på öppet hav för att dessa lättare ska kunna njuta av de fria vidder som haven nu utgör.Men något går riktigt snett på denna chartrade båt som slarvar enormt med att räkna in alla dykarna rätt igen när dagen är över och Susan och Daniel blir kvarlämnade där ute i en kamp för sina liv som det pratades länge om efter att denna händelse också ägt rum i verkligheten.Ett slarv som kostade två människor livet men som samtidigt stärkte kraven på de som livnär sig på att transportera ut dessa dykare på de öppna haven.Synd bara att Susan och David aldrig fick uppleva denna nya säkerhet.

I uppföljaren Open Water 2 Adrift träffas ett gäng kompisar för att tillbringa en helg på en av dessa kompisars stora segelbåt som tar sig ut på öppet hav.Vad dessa människor liksom i version ett av Open Water glömde var respekten för öppna vatten och vad de kan ställa till med när samtliga i detta gäng en dag tar ett dopp i böljan den blå men samtidigt glömmer att kolla vem som såg till att stegen till denna segelbåt var nerhissad.Utan att kunna ta sig upp i denna segelbåt igen och höra de förtvivlade skriken efter en baby som fortfarande är kvar på denna segelbåt inleds en dödskamp där timmarna som går långsamt avlivare en efter en av detta sällskap med en räddning i denna segelbåt som de inte kunde använda pga rent slarv.

Två mycket bra rysare med verklighetsbakgrund som åtminstone ger en tankeställare till hur illa det nu kan gå om man spelar pajas för mycket på fel ställen som ute på de öppna haven och situationen snabbt kan förvandlas till en ren överlevnadskamp.
Klart sevärda filmer med andra ord.

Open Water 2003 vs Open Water 2 Adrift 2006 - Torrentz

Open Water - Torrent

Open Water 2 Adrift - Torrent

CDON.COM

O.B.S. För att förbättra kvaliten på YouTube filmerna som nu för övrigt hållet på att ändras om av YouTube så kan man lägga in scripten (&fmt=6) och (&fmt=18) i slutet på dessa html adresser där (&fmt=18) är den bättre versionen i dessa script utan parenteserna då för att höja denna kvalitet på YouTube filmerna som lämpar sig särskilt bra om de är något dåliga från början.

Open Water - YouTube Trailer bakom bilden med inlagd html script (&fmt=18).
Image Hosted by ImageShack.us


Open Water 2 Adrift You Tube Trailer bakom länken dubbad till Tyska.

Open Water - IMDB

Open Water - Wikipedia

Open Water 2 Adrift - IMDB

Open Water 2 Adrift - Wikipedia

Om Filmen / Tv Serien eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents

Film : There Will Be Blood.

Lika välskriven historia som den är berättad där Daniel Day-Lewis spelar rollen som oljebaronen Daniel Plainview som tillhörde en av de första och största oljebaronerna i Amerikas historia.Hur denne Daniel redan på ett tidigt stadium insåg rikedomarna i denna svarta vätska som trängde upp ur marken och sedermera omsatte oljan till kapital och ofantliga rikedomar.

Men vägen dit var inte alltid lätt när Daniel hela tiden fick se upp för penninghungriga individer som inte drog sig för något när de väl fick upp vittringen på Daniels förmögenhet där bla en påstådd broder till denne Daniel dök upp i vinstintresse och en präst helt utan skrupler använde sin religion i eget syfte för att bringa välstånd bland en många gånger fattig befolkning som lätt lyssnade på herrens vällsignade ord.

Att sedan Daniel intog en hård attityd för att främja sina intressen i denna benhårda bransch som det med tiden blev där inga regler var för heliga att brytas fick även hans fosterson bittert erfara när denne ville bryta sig fri i vuxen ålder och starta sin egen oljeindustri.
Bra historia om en svunnen tid med denna svarta olja som livnärt mänskligheten fram till dags datum och en bra tid till förmodligen.

There Will Be Blood Torrent

There Will Be Blood Torrent

There Will Be Blood YouTube Trailer bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us


There Will Be Blood IMDB

There Will Be Blood Wikipedia

There Will Be Blood Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,