onsdag 23 januari 2008

Film : American Gangster.

(Uppdaterad 18/5 - 2008)

Denzel Washington spelar i American Gangster rollen som
Frank Lucas som var en av USA,s största knarklevererantörer och började sin bana som knarkleverantör i slutet på sextiotalet sedan hans boss avlidit som Frank i sin tur var chaufför till.
Han importerade själv sitt knark från Bangkok utan mellanhänder och spädde inte ut sitt knark ett enda dugg vilket fick övriga individer i denna bransch att se rött.
Frank blev med tiden respekterad i de kretsar han nu rörde sig i denna värld även om en och annan grovt korrumperad polis med högre rang som Josh Brolin/Detective Trupo ville ha hutlöst höga mutor av Frank för att detta spel skulle kunna fortsätta.

Men den dagen när den mer renhåriga polisen Russel Crowe/Detective Richie Roberts fick ögonen på Frank började dennes verksamhet mer och mer att halta för att slutligen brytas ner fullständigt där även de mutförsedda poliserna valde sina egna utvägar med ett skott i tinningen då dessa i sin tur sällan överlever alltför länge på fängelser.

American Gangster är baserad på en sann historia om hur fattigt folk ibland växer upp utan uppbackning av samhälle,lag och ordning och därför skapar sina egna regler där man greppar efter allt för att ta sig ur skiten och samtidigt fäller alla andra på sin väg som haft det exakt likadant som Frank i en värld där pengar betyder respekt och detta i sin tur innebär makt.Som vanligt med andra ord.

Tyvärr har dessa droger i världen fällt fler liv än alla krig och sjukdomar ihop på denna jord så bara det borde ju säga hur sjuk denna världen är mellan varven.En bra story med bra skådespelare utan allt för mycket överdrivet våld.

American Gangster - Torrent

American Gangster - Torrent

American Gangster - Torrent

American Gangster - MoviesMammot Länkar

American Gangster YouTube Trailer.
Image Hosted by ImageShack.us


American Gangster - IMDB

American Gangster - Wikipedia

American Gangster - Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar