fredag 24 maj 2013

Side Effects (2013).

Det fanns en tid för inte allt för länge sedan där människor med psykiska åkommor kunde få hjälp med t ex samtalsterapi.Men ju mer den moderna läkemedelsvetenskapen växte ju fler kemiska preparat fick istället dessa drabbade individer i vår moderna nutid där tid allting räknas i pengar och patienten istället för mänsklig kontakt och lindring i dessa fall numera får doktorn med sig hem i en burk som en ny förträfflig medicin.

Något som Jude Law i rollen som psykologen Dr. Jonathan Banks sent omsider en dag upptäcker när han bundit upp sig som testleverantör till en ny förträfflig medicin och nu ska prova detta preparat på en av sina patienter, Rooney Mara / Emily Taylor som efter ett självmordsförsök greppar efter en ny livstillvaro.

Det dröjer naturligtvis inte länge innan den djupt drogade Emily Taylor står åtalad för mord på sin make efter en tids intag av detta preparat.Men är allt verkligen vad det ser ut som eller det finns andra krafter med i detta spel där högmod och kapital går före ära och medmänsklighet och nu gör att Dr. Jonathan Banks pekas ut som den skyldige om det inte varit för att han inser att det ligger en hund begravd i allt som skett och nu är på jakt efter sanningen och de skyldiga.

Du lär förmodligen inte bli besviken vare sig på skådespelareinsatserna eller handlingen i Side Effects om du gillar välgenomtänkta thrillers som det nu är tal om.Och så ska ju dessa filmer också se ut där man som tittare ibland efter en stund fått klart för sig vad som händer där man sedan på bråkdelen av en sekund får tänka om när allt inte är vad det ger sken av.Suveränt är mitt omdömme om just Side Effects.

Side Effects - Torrentz

Side Effects - The Pirate Bay

Side Effects - Trailer.

Side Effects - IMDB 

Side Effects - Wikipedia

Om Filmen / Tv Serien eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents___Torrent Downloads

torsdag 23 maj 2013

Standing Up (2013).

Standing Up är precis så grym och sockersöt mellan varven som man föreställer sig att en film ska vara om två barn som blir mobbade på ett sommarkollo och som i sin tur bestämer sig för att ryma från hela skiten.En resa i livets yngre dagar och kampen mot dess orättvisor som Chandler Canterbury / Howie och Annalise Basso / Grace bestämmer sig för att sätta stop för när de finner mod hos varandra samt sig själva för att ta steget ifrån en skara andra barn som gör deras kolloliv allmänt misserabelt.

Det är en fångande och bitvis riktigt lysande historia som biter sig fast så länge det varar om barndomen och dess ibland orättvisa värld där man får lära sig att stå upp för sig själv och ibland kanske kan ta hjälp av andra i samma situation.Att man sedan haft den stora proffsigheten att inte förlöjliga hela ämnet som annars är vanligt förekommande ur ett vuxenperspektiv är klart tacksamt och gör att handlingen bygger upp sin egen trovädighet ju längre in i filmen du kommer.Tummen upp.

Standing Up - Torrentz

Standing Up - The Pirate Bay

Standing Up - Trailer.

Standing Up - IMDB

Om Filmen / Tv Serien eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents___Torrent Downloads