torsdag 8 november 2012

Halo 4 (2012).

Väntan har varit lång och minnena om Master Chief och Cortana i Halo ännu större.Flertalet andra spel har passerat revy under denna tid utan större intryck när det nu återigen är dags för uppföljaren Halo 4.Som att sakna en gammal vän ungefär i denna tid av spel konsoller som tar en bortom logiskt sunt förnuft in i världar som knappt drömmar kan kopiera.

Jag är fortfarande road av Master Chief och hans bitvis hopplöst envisa kamp om en fritt universum som tyvärr bla befolkas av den extremt aggresiv rasen Covenants med andra som utgör ett stort hot mot vår mänsklighet när detta utomjordiska liv enbart vill se på oss som en utrotad ras.Så jag tackar naturligtvis ödmjukt produktionsbolaget 343 Studios för deras arbete bakom detta nya äventyr.Lock and load ... its time for ... payback.

Halo 4 Trailer.

Halo 4 - IMDB

Halo 4 - Wikipedia

Om Filmen / Tv Serien eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents___Torrent Downloads

tisdag 6 november 2012

Total Recall (1990) VS Total Recall (2012).

För oss som var med när originalet av Total Recall från 1990 med Arnold Schwarzenegger i huvudrollen hade premiär är handlingen mycket lik i denna nyare version från 2012 bortsett från att man har har förflyttat sig från planeten Mars till Jorden.Efter ett förödande krig som svept fram över vårt jordklot så är det i stort sett bara Storbritannien och Australien som överlevt och nu och är kraftigt överbefolkade där denna befolkning slussas fram och tillbaka mellan dessa två kontinenenter via ett gigantiskt tunnelbanesystem som borrats tvärs igenom vår planet.

Något som snart kommer att förändras radikalt när Collin Farrell / Hauser som blivit hjärntvättad och glömt sitt ursprung som hemlig agent en dag beslutar sig för att besöka den senaste nyheten, Total Recall som erbjuder en fiktiv drömresa för den som för stunden vill fly bort från vardagen.Detta visar sig leda till oanade konsekvenser när Hausers vilande identitet vaknar till liv i samband med denna drömresa och allt som en av dessa regeringar har försökt hindra från att komma ut nu briserar som en bomb i samhället när Hausers minne återigen är fritt och nu kommer att kämpa för rättvisa och frihet.

Till dig som inte sett originalet från 1990 så råder jag dig att ta en titt på denna version där filmtekniken naturligtvis är aningen äldre men trots detta fullt godkänd.Jag ger båda tummen upp och inser att denna gång så gjorde 22 år mellan dessa filmer inte allför mycket när båda berättar en och samma historia på olika sätt naturligtvis men minst lika roande.Eller som man sa i 1990 års version ... Open Your Mind ...

Total Recall 2012 - Torrentz

Total Recall 1990 - Torrentz

Discshop.se

Total Recall 2012 - Trailer.


Total Recall 1990 - Trailer.


Total Recall 2012 - IMDB

Total Recall 2012 - Wikipedia

Total Recall 1990 - IMDB

Total Recall 1990 - Wikipedia

Om Filmen / Tv Serien eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents___Torrent Downloads