lördag 3 juli 2010

Through The Wormhole (2010).

Fascinerande dokumentär serie om vårt universum med programledaren Morgan Freeman om det vi ibland inbillar oss att vi känner till om detta universum plus det okända som är det är möjligt att t ex färdas i tiden, om det finns mer än ett universum, och vad som kan hända om vi skulle resa genom ett svart hål eller ett maskhål i detta universum, om vi egentligen existerar eller bara är ett eko i tiden av en tidigare existens som återkommer i all oändlighet med många fler klart hissnande spekulationer om detta svarta oändliga hav vid namn universum som omger vår lilla planet Jorden.Klart sevärd och underhållande.

Through The Wormhole - Torrentz

CDON.COM

Through The Wormhole - Trailer.


Through The Wormhole - Discovery

Through The Wormhole - IMDB

Through The Wormhole - Wikipedia

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents

Läs även andra bloggares åsikter om

onsdag 30 juni 2010

Änglagård / Änglagård : Andra Sommaren (1992 - 1994).

Två filmer om ett ibland idylliskt Svenskt liv ute på landet så långt ifrån en tätvuxen stad som man nu kan komma där gamla värderingar hos en generation som en gång byggde upp landet Sverige fortfarande härskar sedan generationer tillbaka på gott och ont.

En mer genomsvensk miljö och dess invånare i Änglagård med sitt sätt att leva är för stunden svårt att tänka sig och tur är väl det att denna Svenska landsbyggd nu och för alltid kommer att finnas där som en backup till en många gånger ständigt förvirrad modern värld som trycker sig på med sina nya ibland förvirrade värderingar oavsett om vi gillar dessa eller ej.

Själv som en person uppväxt i denna lantliga landsdel av Sverige kan jag lova att Änglagård långtifrån är fiction även om det nu förmodligen finns de som inbillat sig detta där närvaron av denna natur och tankesättet hos invånarna är så pass verklig att den för evigt har satt sin stämpel på detta land.Och det glädjer en rakt in i själen.

Änglagård / Änglagård : Andra Sommaren - Torrentz

CDON.COM

Änglagård - Trailer.


Änglagård : Andra Sommaren - Trailer.


Änglagård - Wikipedia

Änglagård : Andra Sommaren - Wikipedia

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents

Läs även andra bloggares åsikter om ,

söndag 27 juni 2010

I Love You Phillip Morris (2009).

Jim Carrey äntrar än en gång filmscenen med en dråplig komedi där han i rollen som Steven Russell spelar en vanlig gift heterosexuell man som plötsligt upptäcker sitt nya jag som homosexuell eller som Steven själv uttryckte det, stans största bög.
Här kunde historien också slutat om det nu inte visat sig att Steven även hade stora talanger som yrkeskriminell vilket så småningom gör honom till en välkänd bög i de Amerikanska fängelserna där han även träffar sitt livs största kärlek i Evan McGregor / Phillip Morris.

Roande med Jim Carreys olika talanger för att förskingra och samtidigt försöka hålla sig borta från lag och ordning men tragiskt pinsamt med dessa bög koncept som förmodligen mer förlöjligar än förskönar denna sexuella läggning misstänker jag. Oavsett om det handlar om en komedi eller är på största allvar i dagens alltid närvarande och ibland ack så konstgjorda och enkelriktade sexuella debatter om den förskönade homosexualiten.

I Love You Phillip Morris - Torrentz

CDON.COM

I Love You Phillip Morris - Trailer.


I Love You Phillip Morris - IMDB

I Love You Phillip Morris - Wikipedia

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents

Läs även andra bloggares åsikter om