lördag 12 januari 2008

Film : Matrix.

(Matrix Uppdaterad 15/1 - 2009).

Fick detta meddelandet på skärmen för en stund sedan.Och jag som trodde Keanu Reeves/Neo i Matrix besegrat maskinerna vid detta laget.En av de filmer där man verkligen kunde snacka om bullet time i slow motion för första gången.Matrix var väl en av de första filmerna i denna genre som vände upp och ner på begreppet om vad som är verkligt och inte i en artificiell datavärld där konstgjord intelligens hotade hela den organiska människorasen.Och då ingen av de tre filmerna var dålig så blev det ju också en ny milstolpe i filmhistorien med allt ifrån Carrie-Anne Moss/Trinitys,Dodge This kommentar till min favorit Mr Smith.

Matrix - Torrents

Matrix - Torrents

Discshop.se

Megastore.se




Matrix Trailer YouTube.


Matrix - IMDB

Matrix - Wikipedia

Matrix - Hemsida

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ btdig.com

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Sunset Ocean.

Ja är man nervöst lagd så kanske den kan ha en lugnande effekt.Oavsett vilket så har ju gungande vågor alltid haft en konstig effekt på människan.Lite som billig terapi med andra ord.




Större Flash bild om nu din grafik motor orkar med lugna vågor,Sunset Ocean 1024x768

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Film : White Noise - The Light.

När Nathan Fillion/Abe Dales fru och enda barn dör i en till synes vansinnig skottlossning på en restaurang rasar också Abes liv samman och efter ett självmordsförsök befinner han sig i ett gränsland där han fått förmågan att inte bara se och höra dessa döda på en TV skärm som i första versionen av White Noise,utan har i The Light även fått en förmåga att se vilka av de levande som står på tur att dö.

Till en början gör Abe allt för att rädda dessa men något visar sig vara väldigt fel då man inte tar liv som var ämnade att dö utan att det får biverkningar för resten av omgivningen då ren ondska också vill ha sitt i denna del av döendet då de döda ibland inte kommer tillbaka ensamma.Kul att se Nathan Fillion i huvudrollen då han mest verkat vara borta från duken sedan TV serien och filmen Serenity lades ner av FOX till synes utan anledningar.

White Noise – The Light Torrent



White Noise – The Light YouTube Trailer

White Noise – The Light YouTube IMDB

White Noise – The Light Hemsida

Läs även andra bloggares åsikter om ,

fredag 11 januari 2008

Twinkle twinkle little star.

Mmmmm hon var ju riktigt kul att lyssna på som småttingarna brukar vara när de försöker koncentrera sig på något riktigt ordentligt.

Image Hosted by ImageShack.us


Läs även andra bloggares åsikter om ,

torsdag 10 januari 2008

Film : Death Sentence.

När våldet i samhället en dag drabbar Kevin Bacon/Nick Humes familj och Nick mister en av sina söner i detta meningslösa våld så inser han samtidigt att gärningsmännen snart är ute på gatan igen.
Istället inleder Nick en vendetta som drar in hans övriga familjemedlemmar i ytterligare våldsammheter där gatans lag talar sitt eget språk och allt har ett pris på gott och ont beroende på hur långt man är villig att gå med tanke på vad man kan få offra längs denna väg.

Death Sentence Torrent



Death Sentence YouTube Trailer

Death Sentence IMDB

Death Sentence Hemsida

Läs även andra bloggares åsikter om ,

onsdag 9 januari 2008

Film : Snow Cake.

(Snow Cake Uppdaterad 7/10 - 2008)

Om all drama film varit så här bra så hade ju det ibland långsamma tempot i dessa filmer varit en fröjd att genomleva.För Snow Cake är ett lyft bland dessa där Alan Rickman/Alex Hughes tar upp liftaren Emily Hamshire/Vivienne Freeman på sin väg hemmåt.Resan blir tyvärr inte lång då Vivienne får sätta livet till i en trafikolycka.

Alex bestämmer sig då för att själv framföra det tragiska budskapet till Emilys föräldrar där han kliver in i en värld som inte alltid är så lätthanterbar då det visar sig att Emilys mamma Sigourney Weaver/Linda Freeman har en stor och svårt utvecklad psykisk sjukdom.Linda verkar till en början ta mycket lätt på beskedet om sin dotters död med alla de problem som detta tragiska budskap nu egentligen ställer till med.Klart sevärd om man gillar liknande berättelser.

Snow Cake - Torrent

Snow Cake - Torrent

Snow Cake - Torrent



Snow Cake YouTube Trailer

Snow Cake - IMDB

Snow Cake - Wikipedia

Snow Cake - Hemsida

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Film : Gone Baby Gone.

När blir fel rätt och rätt fel i en värld där allt inte är ja eller nej som man oftast är van vid.Att mista ett barn antingen genom sjukdom,olycka eller som i filmen Gone Baby Gone där Madeline O`Brien/Amanda McCready blir kidnappad är nog något av det värsta som kan hända i livet och då jag själv miste min son i sjukdom så lär man sig att varken tårar eller tiden läker några sår men däremot så dämpas dom och blir lite mer överskådliga ju längre tiden går.

Det kontroversiella i Gone Baby Gone som verkligen griper tag i hjärtat är om det var rätt beslut som privat spanaren Casey Afflec/Patrick Kenzie tog när han i de sista minuternas pussel för att få alla bitarna att passa ihop under denna invecklade historia när då Amanda hittas i livet att då skicka tillbaka den fyraåriga Amanda till den knarkande mamman Amy Ryan/Helene McCready i ett fortsatt slumliv.Säg det du tittare ....

Gone Baby Gone Torrent



Gone Baby Gone YouTube Trailer

Gone Baby Gone IMDB

Gone Baby Gone Hemsida

Läs även andra bloggares åsikter om ,

måndag 7 januari 2008

Film : The Brave One.

När våldet når ens eget hjärta och tar ifrån en allt det man håller kärt i livet förvandlas man och blir aldrig densamma som Jodie Foster/Erica Bain sa i filmen The Brave One.Nog så sant när våldet idag drabbar allt och alla och de som i sin tur lever kvar får vårda smärtan och skuldkänslorna för resten av livet.

Eller så gör man som Erica Bain och ger sig ut efter egen rättvisa med polis detektiven Terrence Howard/Mercer i hälarna som redan insett att sårade själar behöver hämnd för att kunna leva kvar oavsett lagar och förordningar alltför många gånger staplade på tomma och innehållslösa paragrafer.Som vanligt en bra spelad film med Jodie Foster.

The Brave One Torrent



The Brave One YouTube Trailer

The Brave One IMDB

The Brave One Hemsida

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Thank You.

Himla kul för lättroade individer som mig och den Ryska versionen är ju bara för dö knasig ha ha ... Muspekaren över Flash bilden ...

Thank You :



Thank You Russian Version :



Läs även andra bloggares åsikter om ,