torsdag 27 december 2012

Taken 2 (2012).

Liam Neeson är tillbaka som Bryan Mills i Taken 2 och vad som är att förvänta är naturligtvis mängder av skottlossning och slagsmål när busarna från Taken nu är ute efter hämnd för alla de dödsfall som de drabbades av från den första versionen.Denna gång är det inte bara Bryans dotter som blir utsatt för en kidnappning utan hela familjen när fadern till en av de döda svurit en blodshämnd som inte kan stillas förrän Bryan och hans fru med dotter är döda.Återigen går busarna naturligtvis på pumpen och vad annat är väl att förvänta om någon form av moralisk rättvisa nu ska ske i Taken 2.

Taken 2 håller ihop tittarmässigt lika bra som sin första version vilket annars är mer ovanligt bland dessa otaliga uppföljare.Så vill du nu ha en förlängning av denna historia så är Taken 2 väl värd att studera den stund det nu varar.Om inte annat så kan ju Liam Neesons skådespeleri vara värt tiden.Tummen upp.

Taken 2 - Torrentz

Discshop.se

Taken 2 - Trailer.

Taken 2 - IMDB

Taken 2 - Wikipedia

Om Filmen / Tv Serien eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents___Torrent Downloads

onsdag 26 december 2012

Flight (2012).

Denzel Washington / Whip Whitaker är trafikflygarpilot och räddar under en flygning med över ett hundra passagerare livet på nästan samtliga när planet råkar ut för ett gravt mekaniskt fel som får det att störta hejdlöst med nosen före mot marken.Med andra ord så är nu Whip Whitaker månadens hjälte för många när han med en serie djärva undanmanövrar med detta plan lyckas undgå en totalt utplånande krasch där samtliga i så fall annars dödats på detta plan.

Så långt är allt gott i denna historia om det inte varit för att piloten Whip Whitaker är en stor missbrukare av droger och alkohol.Något som kommer att få denna hjälte gloria att hamna på sned och där samhällets dom är hård när han inför en haveriutredning är så slut mentalt efter alla lögner i livet som detta missbruk lett till att tvingas konfrontera sitt eget samvete som slutligen fått nog ända in till benmärgen när han riskerar att offra en avliden flygvärdinnas rykte för att rädda sin egen fortsatta karriär.Något som Whip Whitaker inte kan ställa upp på längre och där hela den drogfyllda tillvaron slutligen når dagsljuset offentlig vid detta förhör.

En tragisk men sanningsenlig historia om en av världens mest vanliga sjukdomar som slagit sönder och krossat många människoliv på denna jord ... alkoholen.

Flight - Torrentz

Discshop.se

Flight -Trailer.

Flight - IMDB

Flight - Wikipedia

Om Filmen / Tv Serien eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents___Torrent Downloads  

tisdag 25 december 2012

Dredd (2012).

Dredd is back, i en mer brutal och smutsigare tillvaro än tidigare filmversioner.Superstaden Mega-City One med sina åttahundra miljoner invånare brottas med en ständigt växande och allt grövre kriminalitet där polisstyrkan Dredd är tvingad att agera som både domare, jury och eventuell bödel i stadens allt snabbare förfall för att få bukt med de värsta brottslingarna.

Jämfört med tidigare Judge Dredd version från 1995 så gillar jag Dredd 2012 betydligt bättre när ytan och innehållet i historien definitivt inte har ett påmålat Hollywood sken som annars är ganska vanligt i dessa film produktioner.Vad som också ger Dredd 2012 en större mystik genom filmen är vem Dredd egentligen är när huvudrollsinnehavaren Dredd spelad av Karl Urban aldrig visar sitt ansikte som är gömt bakom den heltäckande skyddshjälmen.

Är du kanske nu som jag uppväxt med diverse Judge Dredd serietidningar långt innan denna hjälte förevigades genom film och fascineras av superstaden Mega-City One så är Dredd från 2012 ett givet stop i denna filmtillvaro.I am Dredd ... your Judge, Jury and Executioner ...

Dredd - Torrentz

Discshop.se

Dredd - 2012.

Dredd - IMDB

Dredd - Wikipedia

Om Filmen / Tv Serien eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents___Torrent Downloads