måndag 21 januari 2008

Film : The Descent (2005).

(The Descent Uppdaterad 9/12 - 2009).

Ruggigt bra Engelsk rysare där några tjejer som är inbitna äventyrs upplevare reser land och rike runt för att uppleva forsränningar,bergsbestigningar mm tills en av dessa tjejer med familj hamnar i en svår trafikolycka där hon mister make och barn.Men då man säger att tiden läker alla sår och det går en tid så bestämmer sig dessa tjejer för att återigen träffas och genomföra en grottutforskning i ett ödsligt bergsområde.

Allt är däremot inte vad det verkar då en av dessa tjejer i sin tur varit otrogen med maken till en av de andra medlemmarna i denna kompis klubb där även tjejerna finner sig instängda i en grotta och där gruppledaren dessutom struntat i att ta med sig en aktuell karta över denna grotta.Och som detta nu inte varit nog så är där något långt mer ondskefullt som lurar i denna grotta och som sakta men säkert kommer att ge sig efter dessa tjejer i sin tur om de inte gör våldsamt motstånd för att komma ut ur detta helvete.

Helt klart godkänd rysare som håller ett bra tempo hela filmen igenom och om möjligt förklarar varför man inte ska dratta omkring i skogen efter mörkrets inbrott. :)

The Descent - Torrent

The Descent - Torrentz

CDON.COM

Discshop.se

The Descent - Trailer
Image Hosted by ImageShack.us


The Descent - IMDB

The Descent - Wikipedia

The Descent - Hemsida

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ Mininova

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar