lördag 29 maj 2010

Generation Kill (2008).

Generation Kill är en miniserie på sju avsnitt som utspelar sig under invasionen av Irak för att en gång för alla sätta stop för Saddam Husseins terrorstyre.Serien har både positiva och negativa inslag beroende på vad man nu förväntar sig i filmväg av denna invasion där snacket blandat med ibland outtömliga ramsor av könsord och svordomar mellan dessa soldater närmast enbart blir tröttande och klart enerverande ju längre serien pågår.Får liksom det hela att mellan varven enbart bli himla patetiskt med en yngre beväpnad generation som siktar och skjuter på precis allt som dyker upp oavsett om det är en fiende eller ej.

Som positiva inslag kan man se en militär ledning som många gånger far fram och tillbaka över detta Irak närmast i blindo i brist på korrekt underrättelse där många i ledningen inför varje uppdrag endast strävar efter nya medaljer och befodringar hur löjliga och meningslösa dessa uppdrag än kunde bli mellan varven där man en gång i serien lyckas med konststycket att omringa, överfalla och döda ett gäng harmfulla kameler.Eller som en av seriens stjärnor, Alexander Skarsgård / Sgt Brad "Iceman" Colbert sa efter detta dödande, i krig är uppenbart allt tillåtet oavsett hur fel det än är !!!.

Generation Kill - Torrentz

CDON.COM

Generation Kill - Trailer.


Generation Kill - IMDB

Generation Kill - Wikipedia

Generation Kill - Officiell Webbsida

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents

Läs även andra bloggares åsikter om

torsdag 27 maj 2010

Alice in Wonderland An X-Rated Musical Fantasy (1976).

Ang tidigare postning av den senaste versionen av
Alice in Wonderland från 2010 gillar jag fortfarande originalet klart bäst även om många uppföljare gör klart bra ifrån sig innan denna modernare 2010 version.Vill man då krydda till det lite så kan man ju ta en titt på den förmodligen inte så rumsrena Alice in Wonderland från 1976 som med lite erotik / pornografi inblandat i denna historia gett hela handlingen ett helt nytt förlopp.

Alice in Wonderland An X-Rated Musical Fantasy - Torrentz

CDON.COM

Alice in Wonderland An X-Rated Musical Fantasy - Trailer.(O.B.S. Känsliga tittare som ej tål nakenscener bör undvika denna trailer).




Alice in Wonderland An X-Rated Musical Fantasy - IMDB

Alice in Wonderland An X-Rated Musical Fantasy - Wikipedia

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

tisdag 25 maj 2010

La Horde (2009).

Blandade känslor för Franska La Horde som bitvis är en riktigt bra Zombie rulle men som mellan varven faller platt till marken.
Det positiva är väl känslan av kaos när staden handlingen utspelas i plötsligt bryter ut i ett rent vansinne samt de välsminkade Zombies som nu filmen innehåller.Det negativa är väl att handlingen uteslutande utspelas i ett något sunkigt och övergivet hyreshus rakt igenom filmen.Står man nu ut med det sistnämnda och en annorlunda Fransk humor mellan varven så är det bara att rekomendera La Horde fullt ut bland dessa Zombie filmer som ökat markant till antalet de senaste åren.

La Horde - Torrentz

CDON.COM

La Horde - Trailer.


La Horde - IMDB

La Horde - Wikipedia

La Horde - Officiell Webbsida

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

söndag 23 maj 2010

Unthinkable (2010).

Vad är rätt och fel när när en enda individ i samhället plötsligt dyker upp och påstår sig kunna kontrollera samt detonera några atombomber om vederbörandes krav inte verkställs !?.En sak som kommer att sätta myror i huvudet på Carrie-Ann Moss / FBI Agenten Helen Brody samt den tränade och hårdföre förhörsledaren Samuel L.Jackson / H.

I en värld som växer undan för undan rent teknologiskt och ger fler och fler människor kunskap och tillgång till rent förödande vapenmakt är frågan naturligtvis inte alltför långt borta där man ibland undrar om vi inte är på väg att måla in oss själva i ett hörn i denna tro på rätt och fel när somliga som inte har några moraliska aspekter överhuvudtaget ifråga om liv och död kan verkställa dessa hot precis när som helst.

Unthinkable - Torrentz

CDON.COM

Unthinkable - Trailer.


Unthinkable - IMDB

Unthinkable - Wikipedia

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents

Läs även andra bloggares åsikter om , ,