fredag 7 mars 2008

Film : Enchanted (2007).

Himla rolig och modern version av den lilla söta prinsessan från sagovärlden som drömmer om främmande prinsar som kommer för att fria i sin tur till denna prisessa.
Enchanted börjar som en animerad film där prinsessan Amy Adams/Giselle i detta sagorike tillbringar sina dagar sjungandes med alla skogens djur i väntan på denna prins.

Men som vanligt så har denna historia också en elak häxa,Susan Sarandon/Drottning Narrisa som en dag puttar ner Giselle i en brun som för henne till vår egen mänskliga värld där Giselle dyker upp ur ett brunshåll mitt i NewYork med sin stora prinsess klänning.Äventyret tar här sin riktiga början när Giselle försöker hitta hem till sin animerade värld igen med hjälp av (riktiga) människor i vår värld och en sagoprins från detta animerade Kungarike som också kastat sig ner i denna brunn för att undsätta Giselle med allt det kaos som nu detta medför.

Enormt rolig film med glimten i ögat som när Giselle t ex ska städa upp en lägenhet som hon övernattat i och sjungande tillkallar stadens alla djur för att skrubba denna lägenhet ren där bla toaletten får sig en genomgång med lägenhetsägarens tandborste.
För att inte förglömma dessa ögonblick när den lilla ekorren ska förklara vad han sett med hjälp av pantomin teater och hela tiden blir missförstådd.Jag skrattade många gånger helt spontant under filmen så bara det är ju bra nog för mig.

Enchanted Torrent

Enchanted Torrent

Enchanted Torrent

Enchanted YouTube Trailer bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us


Enchanted IMDB

Enchanted Wikipedia

Enchanted Hemsida

Enchanted Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar