onsdag 8 oktober 2008

Film : Dog Soldiers (2002).

Många är Vampyr och Varulvsfilmerna och minst lika många av dessa är riktigt dåliga.Dog Soldiers är däremot ett av få undantag med en bra handling där ett gäng Britiska soldater ska genomföra en övning i Skottland under största hemlighet.Varför denna operation är så hemlighetsfull går snart upp för dessa soldater när de blir utsatta för ett anfall av dessa Varulvar som myndigheterna försöker göra allt för att hålla hemligt.Allt i ett försök för att se om det går att få bukt med detta akuta problem som nu dessa soldater i det närmaste offras för i en ren test övning.

Men skam den som ger sig när befälet Sean Peertwe/Harry G.Wells inser vilket helvete de hamnat i och snabbt mobiliserar om de kvarvarande överlevande soldaterna till en närbelägen bondgård.
Bara ett problem.Denna bondgård är hemvisten för dessa Varulvar där det nu blir en blodig närkamp på liv och död där alla medel är tillåtna så länge man lyckas ta sig ur detta helvete med livet i behåll.
Ett relativt högt tempo filmen igenom men välspelat från första till sista bildrutan.Gillar man nu dessa historier så är nästa anhalt i SF filmens värld naturligtvis filmerna Underworld med uppföljaren Underworld Evolution.

Dog Soldiers - Torrent

Dog Soldiers - Torrent

Dog Soldiers - Torrent

Dog Soldiers Trailer YouTube.
Image Hosted by ImageShack.us

Dog Soldiers - IMDB

Dog Soldiers - Wikipedia

Dog Soldiers - Hemsida

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ btdig.com

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar