tisdag 29 januari 2008

Film : Underworld Evolution.

(Underworld Evolution Uppdaterad 17/12 - 2008)

Glöm dåliga vampyr rullar som En Vampyrs Bekännelse.Något av det bättre bland alla dessa vampyr filmerna som dimper ner då och då borde ju vara Underworld Evolution som för övrigt är uppföljaren till Underworld.Kampen om världsherravälde mellan vampyrer och varulvar,(Lycans) pågår för fullt där även en ny ras som är en hybrid mellan dessa två ser dagens ljus spelad av Scott Speedman/Michael Corvin.

Eftersom Michaels vanor som nybliven hybrid däremot inte alltid är den bästa så har han hjälp av vampyren Kate Beckinsale/Selene som insett att den gamla ordningen måste rivas upp då vissa av dessa vampyrer och varulvar spelar ett dubbelspel i en alltför förlegad organisation för nytänkande där även baktalning och förräderi tyvärr blivit en vardagsagenda.

Nu är ju inte allt så lätt som det låter så många av dessa vampyrer och varulvar som levt sig igenom flera århundraden får sätta livet till slutgiltligt i denna kamp om den ultimata makten.Många actionscener men ändå en vettigt berättad handling mellan dessa som ger filmen ett klart lyft i sin helhet.Och vem skulle sedan inte vilja ansluta sig till dessa med vampyrer som Kate Beckinsale. :)

Underworld Evolution - Torrents

Underworld Evolution - Torrents

Discshop.se

Megastore.se

Underworld Evolution Trailer YouTube
Image Hosted by ImageShack.us


Underworld Evolution - IMDB

Underworld Evolution - Wikipedia

Underworld Evolution - Hemsida

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ btdig.com

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar