fredag 1 februari 2008

Film : Pitch Black (2000).

(Pitch Black Uppdaterad 5/10 - 2008)

Ingen SF action i mitt hem om inte Pitch Black finns bland dem.
Så skulle man ju också kunna se det men då sanningen ju inte är alltför långt borta med tanke på skådespelare som Vin Diesel/Riddick och Radha Mitchell/Carolyn Fry så är ju denna SF film klart sevärd.
Riddick befinner sig på ett störtande rymdskepp som fånge som i sin tur träffats av ett mini meteorit regn och är nu störtande på väg ner till närmaste planet i en svindlande fart där piloten Carolyn gör allt hon kan för att få ner alla helskinnade.

Väl nere på denna planet så visar det sig att en tidigare befolkning som verkar ha försvunnit spårlöst får sin förklaring när månader av dagsljus istället övergår till lika många månader av mörker då i sin tur denna planet befolkas av varelser som äter upp allt i sin väg.
Att inte kunna se vad som finns runt omkring en på bara någon meters avstånd visar sig bli en tuff utmaning för Riddick som självpåtaget blir denna lilla grupps största livlina till räddning med sina laser slipade ögon.Gillar man nu Pitch Black så är ju en titt på uppföljaren The Chronicles Of Riddick väl värt tiden.

Pitch Black - Torrent

Pitch Black - Torrent

Pitch Black - Torrents

Pitch Black Trailer YouTube.
Image Hosted by ImageShack.us


Pitch Black IMDB

Pitch Black Wikipedia

Pitch Black Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar