fredag 18 januari 2008

Film : Stardust.

Mer än lovligt småtokig Fantasy film om en liten by på Engelska landsbygden där en stor mur gränsar till Fantasyriket Stormhold.
Denna mur blir i sin tur Charlie Cox/Tristans stora mål att ta sig över när han lovat sin älskade att hämta en stjärna som föll ner i Stormhold samtidigt som muren är ständigt bevakad om än av en tämligen äldre man.

När Tristan så lyckas ta sig in i detta Fantasy land så blir hela historien snabbt ännu snurrigare då den bla befolkas av tre elaka häxor där Michelle Pfeiffer/Larnia som är en av dessa häxor snabbt vill komma över hjärtat till den kvinna som denna stjärna nu visar sig vara för att i sin tur få oändligt med magisk kraft då dessa håller på att sina för häxorna.Hängde du med !?.

Hursomhelst så blir Tristan kär i denna kvinna,Claire Danes/Yvaine som föll från stjärnorna och blir snabbt attackerad av häxan Larnia som inte skyr några medel för att komma över Yvaines hjärta med alla de magiska trick som hon nu har till sitt förfogande där en vild jakt genom Fantasyriket Stormhold äger rum med även ett gäng riktigt knäppa brödrar som en efter en faller som käglor.

Robert De Niro spelar för övrigt en roll som luftskeppskaptenen Shakespeare som på sin fritid gärna klär ut sig i kvinnokläder men även försöker rädda livet på Tristan och Yvaine under denna flykt.Rörigt måhända men ganska kul filmen igenom om man nu gillar Fantasy filmer liknande Stardust.

Stardust Torrent

Stardust YouYube Trailer bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us


Stardust IMDB

Stardust Hemsida

Tyvärr tog ännu en ung människa livet av sig i världen utan att någon såg att allt inte stämde och som brukade hålla till på Releaselog.
Man undrar ju mer än lovligt var det är fel i världen någonstans när dessa för tidiga dödsfall som är självorsakade måste vara ett tecken på att något gått riktigt snett i samhället världen över.Rest in peace Scit and keep up the good work Releaselog with my best regards.
Over and out.

Image Hosted by ImageShack.us


Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar