fredag 24 maj 2013

Side Effects (2013).

Det fanns en tid för inte allt för länge sedan där människor med psykiska åkommor kunde få hjälp med t ex samtalsterapi.Men ju mer den moderna läkemedelsvetenskapen växte ju fler kemiska preparat fick istället dessa drabbade individer i vår moderna nutid där tid allting räknas i pengar och patienten istället för mänsklig kontakt och lindring i dessa fall numera får doktorn med sig hem i en burk som en ny förträfflig medicin.

Något som Jude Law i rollen som psykologen Dr. Jonathan Banks sent omsider en dag upptäcker när han bundit upp sig som testleverantör till en ny förträfflig medicin och nu ska prova detta preparat på en av sina patienter, Rooney Mara / Emily Taylor som efter ett självmordsförsök greppar efter en ny livstillvaro.

Det dröjer naturligtvis inte länge innan den djupt drogade Emily Taylor står åtalad för mord på sin make efter en tids intag av detta preparat.Men är allt verkligen vad det ser ut som eller det finns andra krafter med i detta spel där högmod och kapital går före ära och medmänsklighet och nu gör att Dr. Jonathan Banks pekas ut som den skyldige om det inte varit för att han inser att det ligger en hund begravd i allt som skett och nu är på jakt efter sanningen och de skyldiga.

Du lär förmodligen inte bli besviken vare sig på skådespelareinsatserna eller handlingen i Side Effects om du gillar välgenomtänkta thrillers som det nu är tal om.Och så ska ju dessa filmer också se ut där man som tittare ibland efter en stund fått klart för sig vad som händer där man sedan på bråkdelen av en sekund får tänka om när allt inte är vad det ger sken av.Suveränt är mitt omdömme om just Side Effects.

Side Effects - Torrentz

Side Effects - The Pirate Bay

Side Effects - Trailer.

Side Effects - IMDB 

Side Effects - Wikipedia

Om Filmen / Tv Serien eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents___Torrent Downloads

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar