tisdag 25 december 2012

Dredd (2012).

Dredd is back, i en mer brutal och smutsigare tillvaro än tidigare filmversioner.Superstaden Mega-City One med sina åttahundra miljoner invånare brottas med en ständigt växande och allt grövre kriminalitet där polisstyrkan Dredd är tvingad att agera som både domare, jury och eventuell bödel i stadens allt snabbare förfall för att få bukt med de värsta brottslingarna.

Jämfört med tidigare Judge Dredd version från 1995 så gillar jag Dredd 2012 betydligt bättre när ytan och innehållet i historien definitivt inte har ett påmålat Hollywood sken som annars är ganska vanligt i dessa film produktioner.Vad som också ger Dredd 2012 en större mystik genom filmen är vem Dredd egentligen är när huvudrollsinnehavaren Dredd spelad av Karl Urban aldrig visar sitt ansikte som är gömt bakom den heltäckande skyddshjälmen.

Är du kanske nu som jag uppväxt med diverse Judge Dredd serietidningar långt innan denna hjälte förevigades genom film och fascineras av superstaden Mega-City One så är Dredd från 2012 ett givet stop i denna filmtillvaro.I am Dredd ... your Judge, Jury and Executioner ...

Dredd - Torrentz

Discshop.se

Dredd - 2012.

Dredd - IMDB

Dredd - Wikipedia

Om Filmen / Tv Serien eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ New Torrents___Torrent Downloads

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar