måndag 5 april 2010

Repo Man (1984).

Repo Man från 1984 ska nu inte förväxlas med den tidigare recenserade Repo MenPelles Reality även om många av dessa filmtitlar är slående lika mellan varven i filmhistorien.I Repo Man är handlingen betydligt mer flummig när vi får ta del av Emilio Estevez i rollen som Otto där han genom en ofrivillig handling finner sig själv att arbeta som återtagningsman.En form av svensk kronofogde med befogenheter att helt sonika smyga sig fram och ta tillbaka det som klienterna inte kunnat betala som överenskommet.Allt tar en egendomlig vändning när Otto får ögonen på en efterspanad 1964 års Chevrolet Malibu som visar sig hysa allt det där som du kanske egentligen inte ville veta om bla denna bils koffert.

Något som ett flertal nyfikna personer under filmens gång får känna på eftersom de nu bara måste öppna denna bagagelucka.
Trendigt rakt igenom rent 80-tals mässigt där jag accepterar diverse missar i denna films handling mycket beroende på utmärkta skådespelare som Emilio Estevez och Harry Dean Stanton för att inte förglömma den alltigenom klart lysande Tracey Walter.Roande när ca nittio minuter film bara sveper förbi och man efteråt undrar vad det var man egentligen såg. :)

Repo Man - Torrentz

CDON.COM

Discshop.se

Repo Man - Trailer.


Repo Man - IMDB

Repo Man - Wikipedia

Repo Man - Officiell Webbsida

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ Mininova

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar