fredag 8 januari 2010

Flawless (2007).

Flawless är en filmrecension som jag aldrig fick postad av någon anledning år 2007 men när den nu dök upp igen i en tidigare bortglömd text version och det är synd och skam att inte publicera dessa pärlor till film så postar vi den här en gång för alla.

Det perfekta brottet om det nu finns något sådant utan att allmänheten i sin tur blir lidande ekonomiskt vare sig de vet om detta eller ej får ju här en chans i Flawless som till skillnad mot
The Bankjob är något mindre smutsigt då denna förslagna stöld i ett av Englands största diamantbolag äger rum utan att den minsta betong eller stål platta från detta valv bryts loss.
Allt börjar på 60 talet när Demi Moore / Laura Quinn som är anställd på London Diamond Corporation finner att varje gång hon närmar sig en befordran på firman så går denna befordran hela tiden till en manlig anställd och där hon slutligen via vaktmästaren Michael Caine / Mr. Hobbs så får reda på att bolaget ovanpå detta nu även tänker sparka henne trots att Laura är den som kommit med de flesta bra lösningarna på denna diamantfirma.

Det Mr. Hobbs nu är intresserad av att veta är om Laura är road av en ren hämnd som i så fall går ut på att tömma hela detta diamantbolags stora kassa valv.Något som till en början kan verka omöjligt men där Mr. Hobbs redan har en välutvecklad plan på hur detta ska gå till såtillvida om nu Laura är med på det hela med andra ord.En bra story som kanske har sina fallgropar emellanåt men där helhetskonceptet är väl så lyckat ändå i slutänden där även den världsberömda diamanten The African Star även har sin egen roll i denna film.Eller som Michael Caine sa inför varför han gjorde detta brott.(People should be more careful with who they hurt in life,because revenge is something who is worth waiting for the hole life).I guess thats true for sure ha ha … Yeah,where did you go,good old 60s !?.

Flawless - Torrentz

CDON.COM

Flawless - Trailer.


Flawless - IMDB

Flawless - Wikipedia

Flawless - Officiell Webbsida

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ Mininova

Läs även andra bloggares åsikter om

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar