måndag 20 oktober 2008

Film / TV Serie : Macken (1986).

Bortsett från flummprogram med mobbing som Idol med flera i dessa tider i skrivandets stund fanns det en gång riktig Svensk underhållning där ett av dom var serien Macken i (sex) delar som på ett humoristiskt vis med dans och sånginslag skildrade de två brödrarna Anders Eriksson/Roy och Jan Rippe/Rogers,s slit på en något nedgången bensinmack i Sverige.Allt gjort med en humor som gick rakt in i hjärtat och där dråpligheterna haglade friskt.

Huvudtemat var i alla sex delarna en man som skulle hämta sin reparerade bil som nu Roy och Roger naturligtvis lyckat slarva bort där kravall polis ibland slog till mot denna bensinmack för att få tillbaka den försvunna bilen.Samt mannen som gjorde ständiga försök att förklara var bilen egentligen tagit vägen men alltid lyckades med konststycket att fumla till det och bli inlåst på t ex toaletten eller i bagageluckan på en av de reparerade bilarna.
Vem kan för övrigt glömma dessa sånginslag där bla paret med småttingar på släptåg i denna mack på sin semester bryter ut med sången,Man ska ha husvagn ha ha ... Prata om nostalgi och humor från ett årtionde som tål att ses ett flertal gånger.

Macken - Torrents

Discshop.se

Megastore.se

Macken Trailer YouTube.
Image Hosted by ImageShack.us

Macken - Musikalinslag : Man ska ha husvagn

Macken - IMDB

Macken - Wikipedia

Macken - Ej Officiell Hemsida

Om Filmen eventuellt inte hittas prova följande Torrent Webbsidor :

The Pirate Bay ___ Torrentz ___ btdig.com

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar