söndag 27 april 2008

Film : Diary Of The Dead (2008).

(Uppdaterad 29/5 - 2008)

En ny Zombie rulle av George A. Romero som gör ett tappert försök att hålla denna genre uppe med all vad detta nu innebär.
Eller möjligtvis som Sångaren Baz Luhrmann skulle kunna ha klämt till med i sin låt Sunscreen,(you are NOT ugly,just the movie).Nåja,det duger med ett nödrop men knappast mer då utbudet av dessa Zombie rullar stadigt ökar och naturligtvis kvaliteten med dessa får man hoppas.I Diary of the Dead får man följa ett gäng studerande frilansfilmare som spelar in en rysare i ett skogsparti när de nås av budskapet via media att de döda börjat vakna till liv igen och nu går bärsärk i de mer tätbefolkade områdena.

Detta film team samlas så i deras gemensamma hus buss för att ge sig iväg och ta reda på vad det är som händer och om det naturligtvis finns något de kan göra åt allt detta elände som tycks ha drabbat hela världen via information från Internet/YouTube.
Innan resan har nåt sitt slut så har detta gäng enligt sedvanligt vis halverats som föda till dessa Zombies som nu drar fram precis överallt i jakt på levande mänskliga organdonatorer ha ha ...
Sevärd åtminstone en gång men knappast mer när filmer som
Dawn of the Dead 2004 och till och med Day of the Dead 2008 lätt golvar denna något skakiga film vid namn Diary of the Dead 2007.

Diary of the Dead 2007 - Torrent

Diary of the Dead 2007 - Torrent

Diary of the Dead 2007 - Torrent

Diary Of The Dead YouTube Trailer.
Image Hosted by ImageShack.us


Diary of the Dead 2008 – IMDB

Diary of the Dead 2008 – Wikipedia

Diary of the Dead 2008 – Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar