tisdag 11 mars 2008

Film : The Mist (2007).

Gillar man rysare så ska man definitivt inte under några omständigheter missa filmen The Mist.Stephen Kings bok har med denna filmatisering än en gång visat var skåpet ska stå i denna film genre från början till slut med hjälp av regissören Frank Darabont.
Hela historien börjar med att en större storm rasar utanför ett mindre samhälle i USA och ställer till med allmänt kaos efter denna stormiga natt.Thomas Jane/David Drayton är en av de som tillsammans med sin son besöker den lokala affären för proviantering och förnödenheter efter att denna storm i sin tur dragit förbi och livet tycks återgå till det normala.

Fel,för som om detta tidigare inte skulle vara nog så sveps detta samhäll in i en tjock dimma som döljer de mest absurda och skräckinjagande fantasy dinosaurier jag någonsin sett i en film.
Det visar sig nu att denna skara människor som befinner sig i denna affär nu är isolerade och snart har förstått vad denna dimma döljer som det militära släppt lös och mist kontrollen över då de försökte skapa ett nytt vapen genom att öppna ett fönster till en annan värld.Synd,för det de släppte in var värre än helvetet själv.Kolla in odjuret i slutet på denna film.Snacka om gigantiskt missfoster till en förhistorisk skräcködla.Förmodligen ingen film för (jag vågar inte titta gänget).Smile.

The Mist Torrent

The Mist Torrent

The Mist Torrent

The Mist YouTube Trailer bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us


The Mist IMDB

The Mist Wikipedia

The Mist Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

3 kommentarer:

  1. Måste säga att jag tyckte att The Mist var ganska typiskt King-tråkig, i betydelsen att...tja, de flesta King-filmer blir lite sådär halvtaskiga. Tråkigt skådespel, ingen atmosfär och väldigt anonym.

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Om inte så var den väldigt dimmig ha ha ... Nåja,undrar bara var de fått inspirationen till dessa monster som verkade vara en blandning av dinosaurier och rena fantasy varelser ifrån.Fem minuter i Stephen Kings hjärna och man hade förmodligen fått frispel ha ha ... Så nu vet jag varför tjejen här hemma satt (bakom) soffan. :)

    SvaraRadera