fredag 28 mars 2008

Film : Cleaner (2008).

(Uppdaterad 14/5 - 2008)

Samuel L. Jackson/Tom Carver är en före detta polis som numera livnär sig på att städa upp efter andra.Andras död så att säga då denne Tom kan konstens alla regler i hur man avlägsnar blod,tarmar och hjärnsubstans från t ex all form av heminredning.Ända tills den dagen Toms saneringsfirma får ett uppdrag i de finare kvarteren efter att en man skjutit sig själv som precis skulle upp i domstol och vittna.Sagt och gjort så städar Tom upp som det proffs han nu är i sitt yrke och lämnar denna dödsplats skinande ren tills han får reda på att det aldrig begåtts något självmord där han precis städat upp.

Mycket misstänksam över vad det egentligen är som pågår tar han hjälp av en före detta polis kollega,Ed Harris/Eddie Lorenzo som inte bara hjälper till utan även försöker befria Tom från sina mänskliga tjänster för gott när dessa spår börjar bli alltför varma att ta på när detta självmord istället visar sig vara en ren avrättning.
Som vanligt välspelat med en kryptisk underton i Samuel L. Jacksons närvaro där man sakta nystar upp tråden och tar vad man får utefter vägen i hans filmer där allt ibland inte är vad det verkar till en början.

Däremot så är det värre ställt med årgången på denna film när det ges helt olika bud på om den är från 2007 eller 2008.Hur svårt ska det egentligen behöva vara !?.

Cleaner - Torrent

Cleaner - Torrent

Cleaner - Torrent

Cleaner MoviesMammoth Länkar

Cleaner YouTube Trailer.
Image Hosted by ImageShack.us


Cleaner - IMDB

Cleaner - Wikipedia

Cleaner - Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar