lördag 9 februari 2008

Film : Ferris Bueller's Day Off (1986).

En klassiker som fortfarande är lika rolig att titta på då Ferris kör med samma gamla knep som ibland funkade riktigt bra ... ibland som sagt.Matthew Broderick/Ferris Bueller bestämmer sig för att det är dags för en ledig dag från den stressiga skolmiljön och stannar såvida hemma med en fejkad sjukdom.Nu är ju allt inte så lätt om du trodde detta med en nitisk syster vid namn Jennifer Gray/Jeanie Bueller som har bestämt att Ferris ska sättas dit en gång för alla för sina ständiga bedrägerier i denna familj och en tokig rektor som inte drar sig för att göra inbrott hos Ferris för att bevisa att han skolkar.

Nåja,nu har ju inte Ferris tänkt fördriva denna fritid på egen hand utan blandar ju även in sin lätt psykopatiske kompis Alan Ruck/Cameron Frye vars pappa dessutom har en otroligt vacker Ferrari 250 GT California Spyder parkerad som rent prydnadsföremål i sitt hus.Gissa vilka som kommer att lufta denna Ferrari,och totalskrota.Precis,Ferris med en ångestfylld Cameron i passageraresätet där även flickvännen Mia Sara/Sloane Peterson naturligtvis ska med under denna dag.

Helskön film med bra musik som gick in i filmhistorien med en lättsam filosofi om framtiden sett ur en mer ungdomlig synvinkel.Hmmm,konstigt.Har lämnat ungdomen men tycker fortfarande jag beter mig som sådan alltför ofta.Måste väl ha missat något i livet elller skulle jag aldrig sett Ferris Bueller's Day Off 1986 ha ha ... Strunt samma som Ferris möjligtvis skulle sagt.

Ferris Bueller's Day Off Torrent

Ferris Bueller's Day Off YouTube Trailer bakom bilden.
Image Hosted by ImageShack.us


Ferris Bueller's Day Off IMDB

Ferris Bueller's Day Off Wikipedia

Ferris Bueller's Hemsida

Discshop.se

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar