lördag 29 december 2007

Film : The Invasion.

Krig,Naturkatastrof eller Virus.Tre akilleshälar i den mänskliga historien där en av dessa förmodligen lär ta knäcken på mänskligheten slutligen en dag.I The Invasion är det en form av virus som tar över den mänskliga DNA kedjan så fort vi faller i sömn då en rymdfärja på väg in i jordens atmosfär tar fyr och exploderar i samband med detta återinträde.Problemet är mycket större än så då det visar sig att denna rymdfärja i sin tur hade ett virus med sig från detta oändliga universum som sprids vida omkring i samband med denna explosion och som nu börjar ta över den mänskliga rasen sakta men säkert.

En av dom som börjar ana att allt inte står rätt till är psykologen Nicole Kidman/Carol Bennell som i sällskap med ett antal andra ännu icke smittade för en ojämn kamp mot klockan för att göra ett sista tappert försök att bota och om möjligt rädda denna mänsklighet.Personligen gillade jag I Am Legend betydligt mer även om The Invasion är långtifrån en dålig film.

Förmodligen ett skäl till att inte dricka kaffet nästa gång man besöker en restaurang med tanke på vad personalen i sin tur spetsade detta kaffe med i filmen The Invasion,blääää. :)

The Invasion Torrent

The Invasion Torrent



The Invasion YouTube Trailer

The Invasion IMDB

The Invasion Hemsida

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar